Sve za novac
0

Kim Kardashian je isplanirala vlastitu prosidbu radi TV showa

Sarajevo-x.com
Svi koji su čuli za Kim Kardashian vjerovatno su čuli i za romantični moment kada ju je bivši suprug Kris Humphries zaprosio. Desilo se to u njenoj kući, Kris je laticama crvenih ruža na tepihu ispisao: "Hoćeš li se udati za mene", a potom je izvadio dijamantni prsten vrijedan dva miliona dolara. No, nije baš sve bilo tako spontano.

Kako piše Radar Online, Kris je navodno rekao svojim bliskim prijateljima da je Kim bila ta koja je tačno isplanirala kako će izgledati moment kada je Kris zaprosi. Dakle, ničeg spontanog i romantičnog tu nije bilo, sve je bila predstava za javnost.

"Kim je rekla Krisu kako, kada i gdje će je zaprositi, to apsolutno nije bilo iznenađenje za nju", rekao je izvor blizak paru za Radar Online.

Navodno je Kris, NBA košarkaš, Kim htio zaprositi u svojoj kući u Minnesoti, ali se na kraju ipak sve moralo odigrati u njenoj spavaćoj sobi u vili u Los Angelesu.

Cijela ta predstava koja se odigrala u maju prošle godine je naravno snimljena i prikazana u TV reality showu "Up With The Kardashians" u septembru. Inače, radi se o showu koji snima cijela porodica Kardashian, a kamere ih prate gdje god da krenu.

"Prije svega, Kris ju je morao zaprositi usred dana, zato što je tada rasvjeta bila dosta bolja. Također, Kim je izgledala veoma iznenađeno, mada je vrlo dobro znala šta se dešava. Kris je htio da je zaprosi na romantičan i intiman način, ali sve što je on predložio odbili su producenti showa ili Kim", rekao je izvor.

Izvor je dodao i to da je jedna od Krisovih ideja bila da je zaprosi na plaži, ali ga je Kim uvjerila da će paparazzi sve uništiti, međutim, "pitam se je li bilo romantično kada ju je zaprosio pred cijelom ekipom showa koja sve to snima", dodaje izvor.

U showu se vidi kako je Kim bila dosta šutljiva u momentu kada je ugledala natpis od ruža na tepihu gdje je Kris pita da li će se udati za njega, ali čim je Kris otvorio kutiju s prstenom od dva miliona dolara odmah je izgovorila: "O moj Bože, da!"

Kada je u pitanju prsten koji je Kim dobila, poznato je da je njena majka Kris Jenner i javno rekla da ne želi da njena kćerka vrati prsten nakon razvoda, odnosnoi braka koji je trajao svega 72 dana.