Showbiz
0

Kim Cattrall otkriva tajne seksualnog života

Sarajevo-x.com
Popularna glumica Kim Cattrall, široj javnosti poznata po ulozi Samathe Jones u TV seriji “Seks i grad”, izjavila je da je masturbiranje u ranoj mladosti tajna uspješnog seksualnog života.

Catrall, i sama autorica knjiga o vlastitom seksualnom iskustvu, je izjavila da bi seksualno bila ispunjenija da je naučila, kad je bila mlađa, kako sebe da zadovolji.

Popularna zvijezda je izjavila: “Što ranije naučite masturbirati, seksualni život će vam biti bolji. Trebale su mi godine samoistraživanja da dođem do tog zaključka. Pročitala sam knjige seksualnih terapeuta i stajala sam gola pred ogledalom kako bih naučila da budem u skladu sa vlastitim tijelom”.

“Eksperimentisanje u ranoj dobi bi mi dalo čvrstu osnovu za mnogo ispunjeniju seksualnu vezu”, objasnila je Kim Cattrall.

Kim, koja se zabavlja sa kuharom Alanom Wyseom, otkrila je da voli muškarce koji su čisti.

Za britanski časopis Cosmopolitan izjavila je da je jedno od najvećih ograničenja u seksu to što muškarci ne znaju šta učiniti kako bi žena doživjela orgazam. Većina žena, mišljenja je odvažna Catrall, nisu samouvjerene dovoljno da bi muškarcima rekle šta oni tokom seksa treba da urade. Zbog toga je razgovor tako bitan.

“Svi smo mi različiti i imamo različite želje i ukuse. Ja npr. preferiram dobro obrijane muškarce koji mirišu na svježinu i čistoću. Takvi muškarci se ne trebaju propuštati”, zaključuje Cattrall.