Showbiz
0

Kćerka Brucea Willisa hodala u toplesu ulicama New Yorka

Klix.ba
Kćerka Demi Moore i Brucea Willisa, Scout Willis, zaista zna privući pažnju i iskazati svoj protest povodom nečega. Dvadesetdvogodišnjakinja hodala je u toplesu ulicama New Yorka u utorak kako bi iskazala svoje nezadovoljstvo Instagramovom politikom protiv golog ženskog tijela.

Koristeći tag #FreeTheNipple (pustite bradavice na slobodu) Scout je napisala "Legalno u New Yorku, ali ne i na Instagramu", a na drugoj fotografiji je napisala "Ovo vam Instagram ne dozvoljava da vidite".

Na jednoj fotografiji Scout šeta Manhattanom obučena samo u suknju, s tašnom na ramenu, dok na drugoj kupuje svježe cvijeće u marketu, također u toplesu.

Manekenka i glumica na ovaj način protestuje zbog Instagramovih pravila jer je zabranjeno prikazivanje ženskih grudi pa čak i na slikama i plakatima povodom borbe protiv raka dojke.

"Ako vam se ne sviđa ono što vidite, jednostavno me prestanite pratiti", tvitala je.

Scout je postavila ove fotografije sedam dana nakon što Instagram ukinuo račun majke iz Kanade koja je postavila sliku na kojoj doji svoju bebu. Nakon što joj je ponovo aktiviran fotografije su bile izbrisane. Isti problem imala je i Scout koja je od Instagrama tražila da joj vrate fotografije obećavši da će potpuno izbrisati svoj račun.