Showbiz
0

Katy Perry ponosna što je među najgore odjevenim

Sarajevo-x.com
Mlada pjevačica kritikovana zbog lošeg stila Katy Perry istakla je kako je ponosna na nepopularne dijelove odjeće koje odabire te da je kritike njenog smisla za modu nimalo ne zbunjuju.

Amerikanka koja je izdala hitove "I Kissed A Girl" i "Hot N' Cold" često se našla na listi "najgore odjevenih" popularnih osoba još od pojavljivanja na muzičkoj sceni prošlog ljeta.

"Volim eksperimentisati i totalno mi je u redu kad završim kao najgore odjevena. To mi se dešavalo mnogo mnogo puta, ali ja sam ponosna na svoju odjeću", kaže Perry za magazin Women's Health.

"Ne pratim trendove. Ne sviđa mi se ono što svi nose", nastavila je pjevačica. "Imam svoj vlastiti izgled koji nazivam 'Lolita susreće stari glamur Hollywooda'."

Upitana za omiljene modne ikone, Perry je odgovorila: "Veliki sam fan Dite Von Teese. Njen je posao da izgleda sjajno čak i kad ide u kupovinu."

"Cyndi Lauper je još jedan moj favorit. Bila je totalno otkačena osamdesetih godina. Historijske stvari može stvoriti samo onaj ko nema ograničenja u stilu."

Perry je svoj posljednji singl "Thinking of You" izdala početkom marta.