Fotomodel u depresiji
0

Katie Price se nada pomirenju sa suprugom

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Poznati britanski fotomodel Katie Price koja se nedavno posvađala sa suprugom australijskim pjevačem Peterom Andreom, nakon čega je on pokrenuo brakorazvodni postupak, priznala je u izjavi za britanske medije da se još uvijek nada pomirenju, te da će učiniti sve kako bi vratila supruga natrag.

"Kad bih samo mogla vratiti vrijeme unazad sve bih drugačije učinila. Napravila sam najveću grešku u životu i veoma se kajem zbog toga. Ne želim da se razvedemo, želim da ponovo budemo normalna porodica", kazala je Price.

Peter Andre je pokrenuo brakorazvodni postupak navodno zbog Kateinog 'nevjerovatnog ponašanja'.

'Katie čini nevjerovatne stvari kad je pijana. Inače nisam ljubomoran, ali pod djelovanjem alkohola u njoj se rodi đavo, a ona od normalne djevojke tad postane noćna mora', kazao je Katein razočarani suprug prije desetak dana.

Nakon što ju je suprug ostavio Katie je zapala u depresiju, te svim silama nastoji ponovo vratiti Petera.

"Unajmila sam advokata kako bi se sve što prije završilo, no kada bi Peter pristao da se pomiri sve bih odmah otkazala. Nadam se da će mi pružiti drugu priliku i da ćemo ponovo biti sretni", kazala je slavna Britanka.

Katie i njen suprug su se upoznali na snimanju reality showa 'I'm A Celebrity', 2004. godine, a ubrzo nakon toga se vjenčali i dobili dvoje djece.