Željela ga se riješiti
0

Katie Price prodala "ukleto imanje" za 250 hiljada funti

Sarajevo-x.com
Katie Price
Katie Price
Bivši glamurozni britanski model, Katie Price, poznatija pod pseudonimom Jordan, prodala je svoje "ukleto" imanje u Surreyju za 250 hiljada funti, što je mnogo manje od cijene koju je prethodno tražila, a to je tri miliona funti.

Priceova je navodno željela prodati "ukleto" imanje gdje su propale njene dvije ljubavne veze. Podsjećamo, njene veze sa pjevačem Peterom Andreom i glumcem Alexom Reidom su završile katastrofalno. Priceova sada želi novi početak i uspješnu vezu sa Leandrom Pennom.

"Katie je pristala prodati imanje za manju sumu novca kako bi ga se riješila. Ona nema lijepe uspomene iz vremena kada je tamo živjela. Njene veze sa Alexom i Peterom su propale na tom mjestu. Čini se kako je imanje ukleto", rekao je pouzdan izvor.

Katie je imanje kupila 2008. godine za 2,1 milion funti, a potrošila je dodatnih 650 hiljada funti kako bi ga renovirala. Sada će se preseliti u svoju novu kuću u Sussexu, koju je kupila prije godinu dana. Renoviranje njenog novog doma je trajalo osam mjeseci, piše Mirror.