Showbiz
0

Kate Moss na naslovnici Voguea kao David Bowie

Sarajevo-x.com
Slavna manekenka Kate Moss transformisala se po uzoru na Davida Bowiea iz 70-ih za potrebe naslovnice francuskog Voguea.

Njena plava kosa i izražajne crte lica dočarale su kopiju Alladina Sanea, lika kojeg je Bowie kreirao za potrebe istoimenog albuma.

Album Alladin Sane je izdat nakon ''The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars''. Bowie je također 70-ih forsirao izgled izmišljenog lika na Ziggy Stardust turneji 1972. i 1973. godine.

Kate Moss je oduvijek govorila da je velika obožavateljica poznatog pjevača Davida Bowiea koi će napuniti 65 godina idući mjesec. Moss i Bowie su se čak pojavili zajedno na naslovnici magazina Q.

Poznata manekenka ima jedno od najprepoznatljivijih lica na svijetu, ali je gotovo nemoguće otkriti da se radi o njoj na naslovnici Voguea, gdje je sa narandžastom kosom i bez obrva. Manekenka i pjevač imaju isti pogled i istaknute jagodice, ali njena tetovaža na zglobu ruke odaje da se radi o Kate Moss.

Inače, Kate Moss se udala za Jamiea Hincea u julu, a fotografije vjenčanja gdje mlada nosi John Galliano vjenčanicu, bile su na naslovnici septembarskog izdanja američkog Voguea.