Manekenka želi samo najbolje
0

Kate Moss će nositi Gallianovu vjenčanicu

Sarajevo-x.com
Testino i Moss
Testino i Moss
Slavna manekenka Kate Moss ni jedan detalj oko svog vjenčanja ne želi prepustiti slučaju. Možda nije buduća vojvotkunja od Kembridža, ali svejedno želi imati kraljevski tretman. Da bi sve bilo besprijekorno Kate je za službenog fotografa na svom vjenčanju odabrala slavnog Matija Testina, koji joj inače dugogodišnji prijatelj.

Moss i Testinu se znaju više od 20 godina, a on je bio i službeni fotograf na zarukama kraljevskog para Kate Middleton i princa Williama.

Testino je do sada nebrojno puta fotografisao Kate Moss, a nekoliko puta i potpuno nagu. Vjenčanicu će joj kreirati John Galliano, a za muziku će biti zadužen DJ Kevin O'Leary. On je se brinuo za muziku i na vjenčanju Victorie i Davida Beckhama, Madonninom, kao i na vjenčanju Gwen Stefani.

Kate se inače udaje za Jamiea Hincea, a fešta će trajati čak tri dana. Planirano je da se vjenčaju 2. juna, a u naredna tri dana će im pjevati Snoop Dogg, Led Zeppelin, Rolling Stones, Beth Ditto, pa čak i legendarna Shirley Bassey, pišu američki i britanski mediji.