Uživa u zamjeni uloga
0

Kate Beckinsale: Kod kuće sam ja šef

Klix.ba
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Glumica Kate Beckinsale je izjavila da uživa u zamjeni uloga sa svojim mužem, rediteljem Lenom Wisemanom, na setovima za snimanje filmova, jer je kod kuće ona šef.

Beckinsale je Wisemana srela na snimanju filma "Underworld". Kako kaže, osjeća se jako čudno kada mu mora prepustiti kontrolu, jer se to mnogo razlikuje od života u njihovom domu.

"Obično mu ja sve govorim, jer on nikada ne zna gdje se šta nalazi u kući. Nekada čak zaboravi i šta voli da jede pa mu ja moram govoriti. Ponekad je malo naporno, ali takvog sam ga upoznala pa mi to i ne pada teško", kazala je Beckinsale.

Glumica je rekla i da nema nikakvih problema ukoliko njen muž mora da režira ljubavne scene između nje i drugih muškaraca.

"Scene seksa, ljubljenja i sve slične stvari su mnogo neugodnije za tu treću osobu. Meni je to u redu. Pošto sam žena, mogu da ostanem enigmatična. Mi nemamo nikakvih pokretnih dijelova pa mogu jednostavno da se opustim i niko ne može reči o čemu u tom trenutku razmišljam. Muškarcima je mnogo teže", kazala je Beckinsale.