Showbiz
0

Kim i Kanye kćerki dali ime Kaidence

Klix.ba
Američki mediji otkrili su kako će se zvati novorođena beba Kim Kardashian i Kanyea Westa. Tajnu je otkrila medicinska sestra Cedars Sinal bolnice u Los Angelesu, a kćerka slavnog para će se zvati Kaidence Donda West, u čast Westove mame dr. Donde West.

Tradicija Kardashiana je da djeci daju imena koja počinju slovom K.

Zvijezda realitiy serije "Keeping Up With The Kardashians", koja prati i živote njenih sestara Kourtney i Khloe, porodila se ovog vikenda, mjesec dana prije zakazanog termina.

"Ne mogu opisati ovo čudo koje je sada dio naše porodice. Mama i beba su zdrave i odmaraju se. Cijenimo svu podršku i ljubav, uskoro ćemo vam dati više informacija. Hvala na razumijevanju. Volimo vas sve, a i same smo okružene ljubavlju", napisala Kim na Twitteru u nedjelju.

Kimina majka Kris Jenner rekla je za E! magazin kako je njena kćerka presretna i uzbuđena zbog novog člana, te da se osjeća dobro.

Kardashian i West su čuvali spol bebe u tajnosti, no ta infromacija je razotkrivena tokom emisije "Keeping Up With The Kardashians", kada je Kim bila na pregledu kod ljekara.

West je otkazao promociju novog albuma, koja je bila zakazana za petak, jer se Kardashian žalila kako se ne osjeća dobro, nakon čega je i rodila.

Rođenje bebe je bilo pod velom misterije jer par nije želio davati informacije pa su se mediji pozivali na anonimne izvore. U nedavnom intervjuu za The New York Times West je izjavio kako ne voli pričati o porodici niti bebi koja je na putu.

"To je moja beba, nije američka beba", rekao je West.