Showbiz
0

Kanye West upadom na binu zasjenio dodjelu Grammyja

Klix.ba
Poznati reper i producent Kanye West poznat po svojim šaljivim ispadima tokom raznih ceremonija, ovaj put je upadom na binu zasjenio dodjelu Grammyja.

U trenutku kada je Beck dobio nagradu za Album godine, pobijedivši Beyonce, Kanye je istrčao na binu, otvorio usta kao a će nešto reći, a potom se vratio među publiku. Svi su očekivali da će West i ovoga puta biti na strani Beyonce, kao i 2009. godine kada je na dodjeli Grammyja nagradu odnijela Taylor Swift, a West se u trenutku njenog zahvaljivanja popeo i kazao kako je nagradu trebala dobiti Beyonce.

Beck se uopće nije ljutio, već je izgledao spremno za ovaj upad te je pozvao Westa nazad:

"Vrati se, vrati se. Potrebna mi je pomoć ovdje", našalio se Beck.

Za to vrijeme, Beyonce i njen suprug Jay Z su se smijali s ostatkom publike.

Iako su mnogi mislili da se West našalio samo kako bi privukao pažnju medija i nasmijao publiku, to nije tačno. On je i ovaj put želio ukazati kako bi ova nagrada trebala pripati Beyonce.

"Nećemo se igrati više s njima. Beck treba poštovati umjetnost i dati svoju nagradu Beyonce. Umorni smo jer oni nastavljaju degradirati umjetnost ne poštujući rad i kao da opale ljudima šamar kada dostave monumentalnu muziku. To je nepoštivanje inspiracije, a mi moramo biti inspiracija ljudima", rekao je West dodavši kako je tu da bi se borio za kreativnost.

Pažnju medija privukla je i Miley Cyrus svojim kontroverznim ponašanjem. Ovaj put održala je "prijateljsku ceremoniju dodirivanja grudi" sa svojom rivalkom u kategoriji Najbolji pop vokal Katy Perry. Naime, Miley je pred novinarima mjerila Katyne grudi svojim rukama i na taj način željela pokazati kako joj se njena rivalka sviđa, te da su u dobrim odnosima.