Showbiz
0

Kaliopi sjajnim nastupom u Zenici završila turneju u BiH

Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Makedonska zvijezda Kaliopi Bukle sinoćnjim koncertom u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici završila je bosanskohercegovačku turneju kojom je ujedno i promovirala novi album "Melem".

Nakon Tuzle i Sarajeva, makedonska zvijezda nastupila je u prepunoj Plavoj sali Bosanskog narodnog pozorišta, a koncert pred zeničkom publikom otvorila je pjesmom "Crno i belo".

Kaliopi je istakla da je nastup u Zenici uvijek poseban, te da nisu slučajno baš u Bosni i Hercegovini krenuli sa turnejom "Melem".

Kaliopi je Zeničane počastila i drugim popularnim hitovima kao što su "Mrvica", "Ne plači", "Ja nisam kao ti", te drugim pjesmama sa novog albuma "Melem", koje su prisutni pjevali zajedno sa makedonskom zvijezdom.

Nakon svake pjesme Kaliopi je nagrađivana aplauzima, a u samoj završnici koncerta otpjevala je "Zajdi, zajdi" i "Rođeni", dok je na bisu otpjevala "Makedonsko djevojče".

Zeničani su Plavu salu Bosanskog narodnog pozorišta napustili pod jakim emocijama i nadom da će Kaliopi ispuniti ono što je obećala, a to je veliki koncert u 2014. godini.

Organizator koncerta i producent turneje "Melem", Tomislav Kašljević, istakao je da je zadovoljan obavljenim poslom.

"Zaista, ovo što smo uradili u Tuzli, Sarajevu, a večeras i Zenici predstavlja nešto veliko i zadovoljan sam poslom kojim smo uradili. Najveće mi zadovoljstvo predstavlja kada me Kaliopi pred publikom pohvali za posao, a sve ostalo osim ovoga onda pada u drugi plan. U narednom vremenu očekujemo još koncerata, a ja sam spreman da dam sebe i sve što je potrebno kako bismo u Zenici naredne godine napravili veliki koncert", zaključio je Kašljević.