Showbiz
0

Kako Stephen Colbert reaguje na Trumpov kontroverzni snimak

Klix.ba
Američki komičar i voditelj Stephen Colbert na specifičan je način ispratio skandal u čijem se centru nalazi republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump.

Podsjećamo, nedavno je u medije izašla snimka Donalda Trumpa iz 2005. godine, a u kojoj vulgarnim rječnikom prepričava susret s udatom ženom koju je pokušao impresionirati, odnosno odvući u krevet.

Na žalost mnogih ljubitelja emisije The Late Show, ekipa u posljednje izdanje nije uvrstila segment posvećen ovom slučaju zbog prostog razloga jer snimak nije bio dostupan. Da bi udovoljio svojim fanovima, Colbert je među četiri zida svoga doma odlučio preslušati kontroverzni snimak.

Njegove reakcije govore puno više od riječi, ali je komičar sumirao svoje mišljenje kroz analizu jedne Trumpove rečenice.

"U videu Trump kaže kako zvijezde mogu raditi bilo šta. To je nažalost istina jer je on republikanski kandidat za predsjednika. Nadam se da će jednog dana moći pričati kako je pokušao da j*be Ameriku, ali da nije uspio", rekao je Colbert nakon slušanja snimka.