Dvije godine od kupovine
1

Justin Timberlake prodaje stan u New Yorku za 7,65 miliona dolara

Klix.ba
Pošto se približava dan vjenčanja sa glumicom Jessicom Biel, pjevač Justin Timberlake je odlučio prodati svoj stan u New Yorku.
Timberlake je cijenu stana postavio na 7,65 miliona dolara. Stan je kupio 2010. godine za 6,56 miliona dolara, piše magazin Us Weekly.

Stan se sastoji od tri spavaće sobe, tri kupatila i velikog balkona. Pogled iz stana na Manhattan je nevjerovatan. Sa balkona se može vidjeti i Empire State Building.

Glavno kupatilo ima podno grijanje, ovalnu kadu i zatvoreni tuš. U kuhinji se nalaze elementi napravljeni od izrezbarenog brijesta i dimljenog stakla. Pod je popločan granitom, a tu se nalazi i ostava za vino.

Dvije od tri spavaće sobe imaju i kupatilo popločano granitom.

"Volim čistu, skoro modernu arhitekturu, u kojoj se nalaze dodaci koji je čine toplom, jer ona po svojoj prirodi to nije", kazao je Timberlake.

Timberlake je priznao da je proveo mnogo sati renovirajući svoj stan.

"Sjedio bih i posmatrao prostor satima. Rob sam detalja. Volim mnogo različitih stvari, a pravi izazov je uzeti sve te dijelove koje volite i pronaći im nešto zajedničko kako ne bi izgledalo da su samo nabacani", rekao je Timberlake.