Showbiz
0

Justin Timberlake otkrio svoj najveći strah

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Sa šest Grammyja, Emmyjem i počecima glumačke karijere, Justin Timberlake se ne bi trebao ničega plašiti. Ipak, ovaj muzičar ne krije da najveći strah gaji upravo od žene koja ga je rodila.

"Pokušavam da se ničega ne bojim," rekao je on i priznao: "Još uvijek se bojim svoje mame, ali mislim da je tako kod svih ljudi."

Na pitanje koji je najbolji savjet koji mu je njegova 'strašna mama' dala, Justin se našalio rekavši: "Rekla bi mi - Odgovori kad te nešto pitam! i onda kad bih ja zaustio da odgovorim, prekinula bi me riječima - Šuti dok ja pričam!"

Uprkos ovome, Justin svoju majku smatra jednim od najboljih prijatelja, te je uvjeravao novinare kako je u njega ugradila zrnca mudrosti tokom svih ovih godina.

"Jedan od mojih idola kad sam bio dijete bio je Michael Jordan, a moja mama bi govorila da je to zato što on igra košarku bolje nego bilo ko drugi na svijetu, a to opet znači da je najbolji samo u košarci," priča Justin. "Mislim da je na taj način željela da mi objasni kako, na kraju krajeva, svi mi nosimo pantalone na isti način."

Kad se razgovor dotakao teme 'žene' odnosno pitanja koji je njegov tip, priznao je da ne traži neku koja će ličiti na njegovu mamu, a kad je kao 'željene osobine' počeo navoditi 'visoka, zgodna, ima njemačko prezime, zelene oči, velike sočne usne, lijepu kožu' i drugo, bilo je jednostavnije da je samo rekao: Jessica Biel.