Drzak prema kolegama i fanovima
0

Justin Bieber je najveće holivudsko derište

Sarajevo-x.com
Justin Bieber (Foto: AP)
Justin Bieber (Foto: AP)
Tinejdžerska pop zvijezda Justin Bieber stekao je reputaciju najvećeg derišta u Hollywoodu.

Svojim dječijim licem i tankim glasićem ovaj dečko je zaveo milione djevojčica, koje padaju pred njegovim šarmom, frizurom, osmijehom, ali iza kamera Justin je pravo derište.

U toku nedavnog leta iz Los Angelesa u Aziju ovaj 17-godišnjak porijeklom iz Kanade napravio je pravi haos. Prema riječima svjedoka, Bieber je odbio da sjedne prilikom polijetanja aviona. Na kraju se morao umiješati i kapetan lično, koji je od mladića zatražio autogram, a ovaj je to glatko odbio.

Ipak, nije to bilo prvi put da je dečko optužen za ozbiljno loš stav.

Ranije ove godine CSI zvijezda Marg Heigenberger ispričala je u jednoj emisiji na francuskom radiju da je Bieber bio pristojan prema njoj iza scene, ali da je prema ostalom osoblju bio veoma grub.

Jednog od producenata zaključao je u ormar, a posluženi kolač na stoliću zgnječio je šakom.

Da slavni tinejdžer ima problema sa ponašanjem potvrdio je i David Koch, voditelj australijske jutarnje emisije "Sunrise". On je ispričao kako je Bieber veoma loše pjevao tokom probe za njegovu emisiju, a jednom od menadžera je opsovao i viknuo: "Da me više nikad nisi dotakao".

"Pomislio sam da ga neko treba povući na stranu i odalamiti", kazao je Koch.

Justin se kasnije branio riječima da "odrasli o njemu šire laži" i da vjeruje da im je to "dio posla", ali da je njegov moto "ubij ih prijatnošću".

Ipak, njegova djela govore drugačije. Na Filipinima je izignorisao jednu obožavateljicu koja je mirno ali s uzbuđenjem čekala da on stigne na aerodrom. Kasnije se pravdao da je bio jako bolestan, ali se na videosnimku napravljenom tokom tog incidenta moglo jasno vidjeti kako bježi od djevojčice koja mu je tražila da joj se potpiše na CD.

Osim ovih slučajeva, Bieberu se predbacuje i što je zaprijetio fotografkinji koja mu se previše približila i poludio na jednog paparazza.

Dr. Patrick Wanis smatra da je takvo ponašanje posljedica razmaženosti tinejdžera kojeg maze i paze ne samo roditelji, već i zaštitari i obožavatelji.