Us Magazine
0

Jude Law četvrti put otac

Sarajevo-x.com
Jude Law
Jude Law
Britanski glumac Jude Law postat će četvrti put tata, ovo je za Us Magazine izjavio njegov glasnogovornik.

"Jude Law može potvrditi da mu je priopćeno da će ujesen postati otac. On više s majkom svog budućeg djeteta nije u vezi, ali obećao je da će biti uključen u djetetov život. Ovo je u potpunosti privatna stvar i neće davati više nikakve izjave", rekao je glasnogovornik.

Tridesetšestogodišnja zvijezda filmova "Mudrost krokodila" i "Talentirani gospodin Ripley" se od svoje prve supruge, britanske glumice i modne dizajnerice Sadie Frost razveo 2003. godine, nakon šest godina braka. Sa Sadie ima troje djece – Rafferty (12), Iris (8) i Rudy (6).

Nakon bračnog brodoloma, uplovio je u vezu s glumicom koja je odigrala naslovnu ulogu u ostvarenju "G.I. Joe" Siennom Miller, ali zaruke su raskinuli 2005. godine, jer je nestašni Jude otkriven da ima aferu s babysittericom svoje djece, Daisy Wright. Sienna i Jude su se nakratko nakon toga bili pomirili, a zatim prekinuli za sva vremena 2006. godine.

Law, koji trenutno nema djevojku, uskoro počinje raditi na novom filmu "Sherlock Holmes", koji će premijerno biti prikazan za naredni Božić, 25. decembra, dok se u međuvremenu priprema i za ulogu u "Hamletu", predstavi koja će premijeru na Broadwayu doživjeti početkom oktobra.