Showbiz
0

Jordan promovirala novu kolekciju donjeg rublja

Sarajevo-x.com
Britanska starleta Katie Price, poznatija kao Jordan, u srijedu je prošetala poznatim multimedijalnim centrom Worx u Londonu u donjem rublju, kako bi promovirala svoju novu kolekciju donjeg rublja za britansku modnu marku George at Asda.

Iako dekolte ove 29-godišnjakinje sa crnim čipkanim grudnjakom izgleda primamljivo i osebujno, činjenica je da se ova poznata Britanka podvrgnula kozmetičkom zahvatu smanjenja grudi,u decembru tokom boravka u Los Angelesu.

Na pitanje ko su modeli koji predstavljaju njenu kolekciju donjeg rublja za poznatu britansku modnu marku George at Asda, Jordan je odgovorila: "Odlučila sam unajmiti djevojke iz kluba mojih obožavatelja da zajedno sa mnom, u mom donjem rublju, prošetaju ispred predstavnika medija. Pozvala sam ih da mi pišu i zatim izabrala šest djevojaka".

Jordan i njen suprug i pjevač Peter Andre imaju troje djece, Harveyja (5), Juniora (2) i devetomjesečnu bebu Princess Tiaamii.

Kako je otkrio Daily Mail, mlada majka namjerava otići na još jedan kozmetički zahvat kako bi još više smanjila grudi, što će razočarati muškarce širom svijeta.