Konačna rastava
0

Jolie i Pitt dogovorili skrbništvo nad djecom

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt ovoga puta su zaista odlučili da se razdvoje i nastave svako svojim životom, te su potpisali i papire za zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece, izvijestio je The Sunday Times.

Par koji je zajedno od snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith”, nikada se nije vjenčao, no nekoliko godina živjeli su naizgled skladnim životom.

Kako su izvijestili strani mediji par se dogovorio da djeca žive s Angelinom, no Pittu je dozvoljeno da u svakom trenutku posjeti svoje troje biološke djece Shiloha i blizance Knox i Vivienne, isto kao i troje usvojene djece Maddoxxa iz Kambodže, Zaharu iz Etiopije i Pax iz Vijetnama. Sva djeca nose prezime Jolie-Pitt.

Glasnogovornici slavnog para odbili su dati bilo kakve komentare o ovome ističići kako je to privatna stvar.

No, još početkom januara brojni mediji su objavili kako su se Jolie i Pitt posvađali u jednom ekskluzivnom restoranu na Beverly Hillsu, što je bila samo kap koja je prelila čašu.

Navodno, Pitt je tada rekao Angelini Jolie kako treba posjetiti psihijatra, jer postaje nepodnošljiva.

Mediji izvještavaju o tome kako je slavna glumica zapala u tešku depresiju nakon što joj je preminula majka prije dvije godine, a neki mediji navode i to da je Angelina pokušala izvršiti samoubistvo.

Nakon svih svađa, par se dogovorio da se raziđe mirno, da dogovore skrbništvo nad djecom i nastave svako svojim putem.