Anketa
0

Jolie i Monroe najveće zavodnice u povijesti

FENA
Angelina Jolie i Marilyn Monroe proglašene su dvjema najvećim ženskim zavodnicama u povijesti.

U anketi koja se provodila među ženskom populacijom u Britaniji, Marilyn je najveća zavodnica prošlosti, a Angelina živuća. Ali dok misle kako holivudske zvijezde obiluju poželjnim atributima, Britanke su manje samopouzdane po pitanju svoje sposobnosti zavođenja.

Naime, Britanke se ne osjećaju zavodljivima i poželjnima, pokazalo je drugo istraživanje iz kojega je vidljivo da je umijeće zavođenja u Britaniji u fazi odumiranja, a čak njih 51 posto ne sjeća se kada su se zadnjeg puta upustili u flert s nekim, pa smatraju da se to u današnje vrijeme događa samo na filmu.

Nova haljina, kompliment od voljene osobe ili čak lijepo rublje neke su od stvari koje bi Britanke mogle potaknuti na zavođenje. Gotovo polovica ispitanica tvrdila je kako se najpoželjnijima osjeća u crnom rublju, a 69 posto priznalo je da ih omiljeni parfem potiče na ljubav.

Rezultatima ankete došlo se do zanimljivog modela, najsavršenije i najzavodljivije žene na svijetu. Britanke su opisale kako bi ta djevojka trebala imati bijelu haljinu Marilyn Monroe, oči Halle Berry, nos Jennifer Lopez, usne Angeline Jolie i kosu i tijelo Kelly Brooks. Takav spoj poželjnih atributa nazvan je "Angelle L'Brook'.