Showbiz
0

Johnny Depp najljubazniji prema fanovima

Sarajevo-x.com
Hollywoodska zvijezda Johnny Depp je, kada je riječ o davanju autograma, već treću godinu zaredom najljubaznija osoba na listi "Deset najboljih i Deset najgorih davatelja autograma", koju svake godine pažljivo sastavlja američki magazin Autograph specijalizovan za ovu tematiku.

Prema mišljenju urednika magazina Autograph, 44-godišnji glumac je "Charlie and the Chocolate Factory' na filmskom platnu, a Johnny and the Signing Factory u privatnom životu".

"Johnny je vrlo opušten i prirodan, te uvijek voli kratko popričati sa svojim obožavateljima i upoznati ih malo bolje dok im dijeli autograme.", kazao je Steve Cyrkin, urednik neobičnog magazina.

Matt Damon, najseksipilniji muškarac na planeti prema mišljenju magazina People, također je veoma pažljiv i susretljiv kada zatraže njegov autogram, a slijede ga George Clooney, Jack Nicholson, Rosario Dawson, John Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning i vjerovali ili ne Russell Crowe.

Crowe je poznat po svojoj "teškoj" naravi i prošle godine osvanuo je na listi zvijezda koje bi trebali izbjegavati, ali ove godine 43-godišnji glumac je odlučio biti pažlljiviji prema svojim fanovima i potpisivati im se, slikati se sa njima, pa čak i malo popričati.

Komičar Will Ferrell ove godine se pokazao kao osoba koju svakako treba izbjegavati, a odmah iza njega su Tobey Maguire i Joaquin Phoenix.

Ipak, "imajte na umu da se ponekad čak i najbolji davatelji autograma ne smiluju vašim molbama, a najgori nekad znaju i ugodno iznenaditi, jer iako su na crnoj listi ne znači da su loši ljudi", stoji u magazinu.

Urednici Autographa ovu listu sastavljaju vodeći se informacijama "profesionalnih" lovaca na autograme poznatih hollywoodskih ličnosti iz Europe, New Yorka i Kailfornije, a ona ove godine izgleda ovako:

Deset najboljih davatelja autograma:

1.Johnny Depp 2. Matt Damon 3. George Clooney 4. Jack Nicholson 5. Rosario Dawson 6. John Travolta 7. Katherine Heigl

8. Jay Leno 9. Dakota Fanning 10. Russell Crowe

Deset najgorih davatelja autograma:

1. Will Ferrell 2. Tobey Maguire 3. Joaquin Phoenix 4. William Shatner 5. Renée Zellweger

6. John Malkovich 7. Julie Andrews 8. Bruce Willis 9. Teri Hatcher 10. Scarlett Johanssen