Raskid nakon 14 godina veze
0

Johnny Depp i Vanessa Paradis ne žive više zajedno

Sarajevo-x.com
Glumac Johnny Depp i njegova partnerica Vanessa Paradis razišli su se nakon 14 godina veze, piše Daily Mail pozivajući se na dobro upućene izvore.

Njihova veza, iz koje imaju dvoje djece, je već dugo nestabilna, a da je tako dokazuje i dolazak Johnnyja Deppa na dodjelu Zlatnih globusa bez Vanesse.

"Johnnyjevi prijatelji su veoma zabrinuti za njega jer se njegova veza s Vanessom bliži definitivnom kraju", kazao je neimenovani izvor.

Njihov odnos je toliko loš da je holivudski glumac potražio i pravnu pomoć. Navodno od svojih advokata traži savjete kako da bezbolno izađe iz dugogodišnje veze.

"Nisu u braku, ali su zajedno godinama i imaju djecu tako da nije jednostavno samo raskinuti. Johnny je veoma talentiran glumac, ali ne može sakriti da mu s Vanessom ide loše", tvrdi izvor.

Njen nedolazak na dodjelu Zlatnih globusa je Johnny teško podnio.

"Hodao je pognute glave i nije se nijednom nasmiješio. Izgledao je loše, a kada je završio svoj posao na sceni izašao je kroz stražnja vrata".

Da par ima problema naziralo se još u novembru kada se Vanessa nije pojavila na premijeri Johnnyjevog posljednjeg filma The Rum Diary u Francuskoj.