Yoko Ono
0

"John Lennon bi danas bio fan Lady Gage i volio bi Facebook"

Sarajevo-x.com
Yoko Ono
Yoko Ono
Yoko Ono, supruga pokojnog Johna Lennona, izjavila je da bi on danas bio veliki fan Lady Gage, a volio bi i s ljudima komunicirati putem Facebooka i Twittera.

Nedavno se pjevačka senzacija, Lady Gaga, pridružila Yoko Ono i njenom Plastic Ono Bandu na pozornici u Los Angelesu. Od tada udovica Johna Lennona neprestano hvali kontraverznu američku muzičarku.

U razgovoru za britanski Daily Mail, Ono je istakla kako Lady Gaga ima veoma lijepu pozadinu.

"Nastupila je sa mnom na pozornici u providnim hlačama i ljudi su smatrali da je to nepristojno. Međutim, mene nije uvrijedilo. Mislim da je Lady Gaga divna. John bi je zasigurno volio, jer je ona umjetnica koja neustrašivo pomiče granice", kazala je Yoko Ono.

Istakla je udovica i to da bi Lennon, muzička ikona 20. stoljeća, da je danas živ volio Facebook i Twitter.

"Svidio bi mu se način na koji se svijet promijenio. Volio bi Facebook i Twitter. Stalno bi pisao nešto na svojim statusima i komentarisao sva dešavanja. Danas bi on imao 70 godina, ali znam da bi želio biti informisan o svemu", istakla je Yoko Ono.

Osnivač "Beatlesa" i najistaknutiji član te grupe, John Lennon, ubijen je 8. decembra 1980. godine ispred svog stana u New Yorku. Ubio ga je njegov obožavatelj Mark David Chapman.