Showbiz
0

Jennifer Love Hewitt odgovara na fotografije

Sarajevo-x.com
Ljutita Jennifer Love Hewitt brani svoje obline nakon objavljenih fotografija na kojima se vidi da je glumica "nabacila“ nekoliko kilograma. Ona je kazala da je dovoljno dugo šutjela dok se razni ljudi naslađuju ženskim tijelom i usuđuju se kritikovati ga.

Na svome web siteu 28- godišnja glumica reagovala je na fotografije koje su posljednjih nekoliko dana kružile Internetom, a koje pokazuju da njeno tijelo i nije u najboljoj formi.

[SLIKA]1[/SLIKA]"Neka bude jedno jasno, ja nisam samo ljuta zbog sebe i zbog toga što se priča o mome tijelu, ja sam bijesna zbog svih djevojaka koje vode borbu sa kilažom i nesavršenostima na svome tijelu“, pojasnila je Jennifer.

Dotične fotografije zabilježene su na jednoj plaži na Havajima dok je Jennifer sa svojim vjerenikom, škotskim glumcem Rossom McCallom uživala u kupanju, a paparaci su uživali slikajući njen celulit.

Jennifer je u svom postu dodala da konfekcijski broj 40 ne znači da ste debeli niti će to ikada značiti te da popularna veličina 0 nikoga neće učiniti lijepim.

"Zato poručujem svim djevojkama koje imaju deblji struk, kukove, butine i guzu – obucite bikini, uživajte na plaži i budite jake“, poručila je glumica.