Showbiz
0

Jennifer Aniston: Zauvijek ću voljeti Brada

FENA
Jennifer Aniston nada se da će jednog dana opet biti prijateljica sa svojim bivšim mužem Bradom Pittom, kojega će, kaže, zavijek voljeti.

Bivša zvijezda Prijatelja otvorila je dušu britanskom tabloidu News of the World, pa je tako rekla i da nije ogorčena zbog razlaza s Bradom, koji je podlegao sirenskom zovu Angeline Jolie.

"Ne žalim ni zbog jednog trenutka i ne želim se zbog toga mučiti", rekla je Jennifer najprodavanijim britanskim novinama. "Bilo je to sedam vrlo intenzivnih zajedničkih godina u jednom prekrasnom i kompliciranom odnosu. Voljet ću Brada dok sam živa, a nadam se da ćemo jednog dana opet biti prijatelji."

[SLIKA]1[/SLIKA]

Od sedam zajedničkih godina Brad i Jennifer pet su proveli u braku. Razveli su se 2005. nakon što se on zaljubio u partnericu iz filma Gospodin i gospođa Smith Angelinu Jolie. Raskid je teško pogodio Jennifer Aniston.

Angelina je prošlog mjeseca rodila prvo dijete kojemu je biološki otac Brad.

"Trenutačno se osjećam vrlo dobro", kaže Aniston. "Bilo je trenutaka u kojima sam se samosažaljevala. Itekako ih je bilo! A tko ne bi?"

Jennifer je sada u vezi s Vinceom Vaughanom, partnerom iz filma Prekid. "Vince mi do danas još nije zapjevao serenadu pod balkonom", kaže Jennifer.

"Padam na sve tipove muškaraca. Na muškarčine, štrebere, drage dečke i ljigavce. Mislim da su, općenito, muškarci dobra stvar. U muškarcu tražim prijatelja, nekoga tko mi je ravnopravan i s kim mi je ugodno. Želim biti voljena, sretna i ne želim se pomiriti s manjim od onog što svatko zaslužuje", ispričala je Jennifer Aniston.