Showbiz
0

Jennifer Aniston negirala glasine o braku s rockerom

Sarajevo-x.com
Privatni život bivše supruge hollywoodskog ljepotana Brada Pitta postala je omiljena tema američkih tabloida, koji su ovih dana objavili vijest o vjenčanju Jennifer Aniston i Johna Mayera, koje bi se navodno trebalo održati krajem godine. Međutim, glasnogovornik američke glumice je negirao ove glasine.

Aniston i njen novi momak doslovno su nerazdvojni otkako su se počeli zabavljati, a ovoga ljeta glumica Mayera prati i na njegovoj muzičkoj turneji po Europi.

Američki magazin OK! je čak objavio kako slavna glumica želi intimno vjenčanje s "svojim savršenim partnerom" prije proslave svog 40. rođendana 2009. godine, te kako želi provesti ostatak života sa njim.

Navodno je jedan njen bliski prijatelj izjavio za pomenuti magazin: "Jennifer je sada u godinama kada misli svojom glavom, a ne samo svojim srcem. Ne bi nikada bila s nekim ukoliko brak nije realna opcija".

Objavljeno je i da će Aniston na intimnoj ceremoniji vjenčanja u njenom domu na Beverly Hillsu nositi vjenčanicu s potpisom Vere Wang. Kuma bi joj navodno trebala biti kolegica iz TV serije "Prijatelji" Courtney Cox, a medeni mjesec mladenci bi trebali provesti na grčkom otoku Kreti.

Glasine o vjenčanju Aniston-Mayer su se pojavile nedugo nakon što je njen bivši suprug Brad Pitt osvanuo u magazinu Hello s Angelinom Jolie i njihovim tek rođenim blizancima.

Američki magazin "Star" je otišao korak dalje i objavio kako je Jennifer priznala da žarko želi Mayerovo dijete.

Devet godina mlađi muzičar John Mayer imao je buran ljubavni život, te je bio i u vezi s glumicom Jennifer Love Hewitt i pjevačicom Jessicom Simpson.

Glasnogovornik glumice je naravno u četvrtak odbacio sve pomenute novinske natpise, koji su "čista izmišljotina".