Konačno bez krpica
0

Jennifer Aniston gola na naslovnici GQ magazina

Sarajevo-x.com
Hollywodska glumica Jennifer Aniston slikala se za naslovnicu časopisa GQ odjevena samo u svilenu kravatu, a magazinu je odgovorila i na neka provokativna pitanja o svojoj vezi s Johnom Mayerom i bivšoj suparnici Angelini Jolie.

Dok se obnažena slikala za naslovnicu magazina GQ, Jennifer Aniston (39) je bila posebno dobro raspoložena i pristala je na 'škakljivi' intervju u kojem je iznijela detalje iz svog privatnog života o kojima dosad nije htjela pričati.

"Ne, John me još nije zaprosio i ne, još nisam trudna, a što se tiče Angeline i Brada, često s njima idemo na zajedničke vikende. Tu su i djeca, Zahara oko struka, Knox oko nogu...', nakon čega se glumica počela smijati, pa je novinarima postalo očito da je to obična šala.

'Što se tiče Johna, moram priznati da na početku nisam uopšte znala ko je on, čula sam samo jednu njegovu pjesmu, ali sad uživam sjediti na njegovim koncertima jer sam uvidjela da on stvarno jeste dobar muzičar', otkriva Jennifer.

Na pitanje o filmovima u kojima glumi, glumica jer rekla da je sita romantičnih komedija u kojima je ženin glavni cilj da nađe partnera.

'Dosta je bilo romantičnih filmova u kojima su žene sretne samo uz muškarca. To više nije za mene', dodala je glumica na kraju intervjua.