Radije se igra sa djetetom
0

Jay-Z: Mislio sam da će me Blu Ivy inspirisati da pišem pjesme

Klix.ba
Jay-Z (Foto: AFP)
Jay-Z (Foto: AFP)
Jay-Z je otkrio kako je mislio da će ga rođenje djeteta inspirisati da piše pjesme. Međutim, shvatio je da samo želi provoditi vrijeme sa Blue Ivy.

Reper je postao otac prvi put u januaru. Dobio je kćerku Blue Ivy sa suprugom Beyonce Knowles. Iako je mislio da će se nakon rođena kćerke pun inspiracije zaključati u studio, sada radije provodi vrijeme sa novorođenčetom, piše Daily Mail.

''Nakon što mi se rodila kćerka mislio sam da ću biti pun inspiracije sa svim tim novim osjećanjima. Međutim, desilo se nešto potpuno suprotno. Samo želim da budem blizu nje. Sada samo želim uživati u tim trenucima, a vjerujem da će se osjećaj za muziku vratiti kasnije'', rekao je Jay-Z.

Nekoliko dana nakon rođenja djeteta, Jay-Z je objavio pjesmu ''Glory'', u kojoj se mogao čuti i plač njegove kćerke.

Iako su mnogi pretpostavili da će reper sada krenuti novim smjerom, kada su njegove pjesme u pitanju, on tvrdi da do toga neće doći.

''Moja muzika je uvijek bila takva. Ako poslušate pjesme ''Glory'' i ''Regrets'', shvatit ćete da su u biti iste. U jednoj se radi o mojoj majci, a u drugoj o kćerki. U mojoj muzici je uvijek bilo takvih osjećanja'', kazao je Jay-Z.