Paris Hilton
0

"Ja sam bacila čini na Ronalda"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Bogata nasljednica Paris Hilton priznala je da je platila španskom vraču Pepeu da začara najveću zvijezdu madridskog Reala, portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda.

Svijet su ovoga ljeta obišle fotografije Paris i Cristiana i njihove razuzdane zabave u Kaliforniji. No, druženje očito nije završilo na najljepši mogući način.

"Ne mogu podnijeti kad je neko podmukao. Ne želim muškarca koji se ponaša kao curica. Ronaldo je slabić", rekla je mlada bogatašica tračerskom časopisu Life & Style.

Vrač Pepe je prije nekoliko dana u španskim medijima izjavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Ronaldovih ljubavnica. Opisao ju je “zavodnicom”, “neeuropljankom” i “vrlo bogatom nasljednicom iz dobro poznate porodice”.

Napadač Reala povrijedio je zglob u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea, te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao povredu. Praznovjerna Ronaldova majka je nakon toga platila drugom čarobnjaku Fafi da baci kontračini na njezina sina.

"Upalio sam svijeće uz Cristianovu sliku da istjeramo tu stvar do kraja", uključio se Fafa u ovu komičnu priču koja već danima zabavlja nogometnu javnost u Španiji.