Elton John
0

"Isus je bio superinteligentni homoseksualac"

Sarajevo-x.com
Slavni Elton John dao je intervju za magazin "Prade“ u kojem je između ostalog izjavio kako je Isus bio samilosni, superinteligentni homoseksualac.

"Mislim da je Isus bio samilosni, superinteligentni homosekusalac koji je razumijevao ljudske probleme. Na križu je oprostio ljudima koji su ga razapeli. Isus je želio da volimo i opraštamo. Ne znam zbog čega su ljudi tako zli. Pokušaj biti lezbijka na Bliskom istoku i mrtva si“, kazao je John za američki časopis.

On je također govorio i o svojim greškama u ljubavi, te o tome kako je uvijek birao mlađe muškarce.

"Birao sam mlađe muškarce jer sam ih želio gušiti ljubavlju. Vodio bih ih na put oko svijeta pokušavajući da ih obrazujem. Poklanjao bih im sat Cartier, odijelo Versace ili, pak, sportski automobil jer su to sve bili nezaposleni momci. No za šest mjeseci bi me zamrzili“, ispričao je britanski pjevač, nastavljajući o tome kako je započela njegova veza sa Davidom Furnishem.

"Bio je veoma lijepo obučen, ali se jako stidio. Sljedeće noći otišli smo na večeru i tako je počela naša veza. Veoma brzo smo se zaljubili“, kazao je John, koji je sa Furnishem u vezi već 16 godina, dodajući kako je za takav uspjeh veze veoma bitno neprestano pokazivati ljubav.

"Šaljemo jedan drugome razglednice sa putovanja po svijetu i zaista se volimo. Nismo ljubomorni i često razgovaramo o seksu i drugim stvarima o kojima sam se prije plašio razgovarati“, kazao je John za magazin "Prade".