New York
0

Irma Nici uz osmijeh prihvatila papire za tužbu

Sarajevo-x.com
Irma Nici (Foto: The Sun)
Irma Nici (Foto: The Sun)
Advokati nogometaša Davida Beckhama jučer su na ulicama New Yorka doslovno ganjali bivšu prostitutku, Irmu Nezirović Nici. Ipak, na kraju su je uspjeli pronaći i predati joj tužbu, a sudeći po objavljenim fotografijama Irma je papire u kojima je navedeno da se od nje traži 16 miliona funti odštete, prihvatila uz osmijeh.

Kako piše britanski "The Sun" Irma Nici se danima krila u hotelu u New Yorku, a jučer, dok su je Beckhamovi advokati tražili, pokušala je pobjeći u crnom terencu. Navodno, na kraju se pojavila u uredu Beckhamovog advokata i s osmijehom preuzela tužbu.

"Irma Nici je izgledala potpuno smireno dok je prvi put gledala dokument na osnovu kojeg se od nje traži 16 miliona funti odštete. Samo se bezbrižno nasmijala i uzela papire. To je još jedan izvanredan show u njenoj izvedbi", kazao je neimenovani izvor za "The Sun".

Napominjemo, Irma Nici je prije nekoliko dana magazinu "In Touch" dala ekskluzivnu priču o tome da je 2007. godine u New Yorku spavala sa nogometašem Davidom Beckhamom, te da je susrete s njim ponovila nekoliko puta i da je za svoje usluge dobiljala po 10.000 dolara.

David Beckham je odmah reagovao, te njene tvrdnje nazvao smiješnim, a njegov advokatski tim odmah je pokrenuo tužbu protiv magazina i bivše prostitutke.

Navodno, Becks je najprije tražio od Irme 5 miliona funti za štetu koju je nanijela njemu i njegovoj porodici, no nakon što ga je izazvala da na sudu skine hlače i pokaže šta ima u gaćama, "jer ona veoma dobro zna njegovu intimnu zonu", nogometaš je odlučio tražiti 16 miliona funti odštete.

Irma Nezirović Nici je Sarajka, koja je, prema vlastitom priznanju, svjedočila zločinima u logoru u BiH. Navodno, Irma je odrasla u Sarajevu, a nakon boravka u logoru u vojnoj bazi s porodicom je otišla u Holandiju, gdje je najprije živjela u kolektivnom centru. Navodno, još tada se počela baviti prostitucijom, ali iz tog pakla ju je izvukao Arapin s kojim se počela zabavljati.

S dečkom se odselila u London, no nakon raskida nastavila se baviti najstarijim zanatom na svijetu.

Trenutno živi na relaciji London - New York.