Napokon sretna
0

Imogen Thomas objavila da je trudna

Klix.ba
Velški glamurozni model i TV ličnost Imogen Thomas otkrila je da očekuje bebu.

Imogen Thomas je udlučila javno saopćiti da očekuje prvo dijete sa dečkom Adamom Horsleyjem. Glamurozni model i bivša učesnica Velikog brata je otkrila da je trudna već tri mjeseca, a za The SUn je rekla da je trudnoća promijenila njen život.

"Ne mogu da vjerujem koliko sam sretna. Prošla je godina za mene bila užasna. Nisam mogla ni pomisliti da ću pronaći sreću, no pronašla sam ljuba, a trudnoća je transformisala moj život. Jedva čekam da budem majka", izjavila je Imogen.

Thomasova je 2011. optužena da je ucjenjivala fudbalera Ryana Giggsa zbog njihove navodne afere, no, kasnije je oslobođena svih optužbi.

Nakon incidenta je doživjela uvrede na ulici i dobila prijetnje smrću putem Twittera.

"Prošla je godina bila poput noćne more- Sada sam veoma sretna. Trudna sam tri mjeseca. Pokušala sam sakriti stomak širokom odjećom ali moje grudi su također sve veća, pa ljudi počinju primjećivati. Uzbuđena sam što o trudnoći napokon govorim javno. Postat ću majka", dodala je Imogen.

Vezu sa Horsleyjem je započela prošle godine.

"Adam i ja samo zajedno samo deset mjeseci. Nakon što se beba rodi planiram što prije vratiti svoju figuru i nastaviti raditi. Voljela bih imati dvoje ili troje djesec. Reći ću im sve o meni, i dobre i loše stvari. One su dio mog života. Ne kajem se. Zadovoljna sam svojim životom", zaključila je Thomasova.