Showbiz
30

Ima se, može se: Gigi Hadid svoj 21. rođendan slavila sedam dana

Klix.ba
Kad si jedna od trenutno najpopularnijih manekenki na svijetu i puniš svoj 21. rođendan, onda slavlje ne traje samo jedan dan, kao kod ostalih običnih smrtnika, nego čak sedam dana.

Bar tako je svoj rođendan proslavila manekenka Gigi Hadid, koja je rođendansku proslavu svoje punoljetnosti produžila na čitavu sedmicu.

Ovog je vikenda lijepa manekenka odletila privatnim avionom u Las Vegas kako bi prisustvovala otvaranju novog noćnog kluba, Intrigue. Tamo je napravila privatnu zabavu za sebe i svoje prijatelje, među kojima su bili i manekenke Rachel Hilbert i Devon Windsor.

Trio je slavio do kasno u noć uz ples i bliske prijatelje, pijući šampanjac i Belvedere vodku iz boca po mjeri s imenom Gigi Hadid.

U toku večeri, Hadid je od menadžmenta kluba dobila ogromnu tortu, a u pozadini je išla pjesma "Pillow talk" njenog momka Zayna.

Navodno je Gigi u klubu ostala do dva sata poslije ponoći, a za jelo su imali i pizzu.

Hadid je na svom Instagramu dijelila fotografije slavlja u prethodnih nekoliko dana, a u njenom su društvu bile Taylor Swift, Kylie Jenner, Donatella Versace i brojni drugi slavni.