Showbiz
0

Hugh Hefner otvoreno o raskidu sa jednom od zečica

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Izdavač svjetski poznatog magazina Playboy, Hugh Hefner, nedavno je prekinuo sa jednom od svoje tri djevojke, američkim modelom i TV zvijezdom Holly Madison. Novinarima je priznao kako je uništen nakon ovog prekida.

Zajedno sa Kendrom Wilkinson i Bridget Marquardt, 28-godišnja Holly bila je ljubimica 82-godišnjeg izdavača, te se zajedno sa ovom trojkom pojavljivala u reality showovima i živjela u Playboy vili.

"Ako Holly kaže da je gotovo, onda je vjerovatno gotovo," rekao je Hefner u telefonskom intervjuu za AP u srijedu. "Još uvijek je u kući, a prije samo nekoliko dana dijelili smo isti krevet."

Istakao je kako je bio zaprepašten kad je čuo kako Holly spominje mogućnost raskida, ali je, kaže, znao da je to neminovno čim je ona rekla da se nikad neće vjenčati i neće imati djecu.

Madison je istakla kako i dalje imaju zajednička snimanja sa ostalim djevojkama. Hefner je naveo i to da nije znao kako je Holly bila depresivna u zadnjh šest mjeseci.

Ipak, špekuliše se i da bi njegova veza sa ostalim djevojkama mogla biti dovedena u pitanje. Uskoro bi se u Playboyevoj vili mogla pojaviti i neka nova lica.

"Velika je to kuća, a ja ne planiram živjeti sam. Definitivno neću živjeti sam," potvrdio je Hefner.