Dobio sina
0

Hugh Grant ponovo postao otac

Klix.ba
Hugh Grant (Foto: AFP)
Hugh Grant (Foto: AFP)
Britanski glumac Hugh Grant je postao otac i po drugi put. Grant je putem svog Twittera objavio da je dobio sina sa majkom njegovog prvog djeteta.

"Odmah da odgovorim nekim ljudima – presretan sam što moja kćerka sada ima brata. Volim ih oboje, možda čak i previše. Moram reći da imaju predivnu majku", napisao je Grant na Twitteru.

Grant je dobio kćerku Tabithu sa Kineskinjom Tinglian Hong u septembru 2011. godine. Glasnogovornik glumca je tada rekao da je par imao aferu, ali da su ostali u jako dobrim odnosima. Nije poznato da li su njih dvoje trenutno u vezi.

Govoreći o tome kakav je utjecaj prvo dijete imalo na njega, Grant je rekao: "Mnogi ljudi su me upozoravali na to da period kada je dijete premlado nije pretjerano zanimljiv. Međutim, ja sam jako uzbuđen. Mislio sam da ću se nekako morati natjerati da prođem kroz to, ali bilo je jako interesantno. Volim svoju kćerku. Fantastična je. Ne mogu baš reći da mi je promijenila život. Bar ne još uvijek i ne u tolikoj mjeri. Međutim, presretan sam i osjećam da sam postao bolja osoba zbog nje".