Lizzie McGuire u seksi izdanju
0

FOTO / Hilary Duff više nije Disneyeva slatka djevojčica

Sarajevo-x.com
Hilary Duff
Sa svojim super zgodnim nogama i na visokim potpeticama holivudska glumica Hilary Duff izgleda više kao supermodel nego kao bivša Disneyjeva zvijezda.

Fotografi su ovu mladu atraktivnu djevojku snimili na Beverly Hillsu u kratkim jeans hlačicama, dizajnerskim naočalama i torbicom, dok je na visokim potpeticama koračala bez problema.

Oni mlađi će se vjerovatno sjetiti lika Lizzie McGuire iz istoimene Disneyjeve serije koji je tumačila upravo Duff. No, ta simpatična djevojčica je sada izrasla u atraktivnu ženu, a prošle godine se i udala za igrača hokeja Mikea Comriea, te tako tinejdžerski imidž ostavila iza sebe.

Atletski građena 23-godišnja Hilary za svoj dobar izgled djelomično može zahvaliti i treneru koji inače vodi brigu o vitkoj liniji slavnih Harleyju Pasternaku, koji je intenzivno vježbala i pred svoje vjenčanje.

"Svaka naša vježba počinje sa zagrijavanjem, preskakanjem konopca i joggingom, onda radimo na gornjem dijelu tijela, pa donjem i trbušnjacima", otkrio je Pasternak za časopis Us Weekly.

Hilary Duff je u posljednjih godinu dana bila zauzeta i snimanjem filmova, a njen posljednji, drama "Bloodbath", daleko je od onih Disneyjevih po kojima je prepoznatljiva. Hilary se okušala i u ulozi Bonnie Parker u dobro poznatoj priči o Bonnie i Clydeu, a kada je Faye Dunaway, koja je glumila Bonnie u originalnom filmu iz 1967. godine čula ko je dobio ulogu u ponovnoj ekranizaciji ove priče, rekla je: "Zar ne mogu barem odabrati pravu glumicu". Na to je Hilary samo uzvratila da njeni fanovi koji će doći pogledati film čak i ne znaju ko je Faye Dunaway.