Showbiz
0

Heather Mills dočekana uz zvižduke

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Prvo pojavljivanje u javnosti, nakon milijunskog razvoda otuđene supruge bivšeg Beatlea, Sir Paula McCartneya, Heather Mills nije baš "glatko" prošlo. Gospođicu Mills je na natjecanju za Miss Amerike, gdje je stigla po službenoj dužnosti kao jedna od sutkinja, razjarena publika dočekala sa zvižducima i pogrdnim uzvicima.

Međutim, Heather se nije dala smesti u prepunoj dvorani Planet Hollywood hotela u Las Vegasu, bivši model i novopečena milijunašica, novinarima je rekla kako se jako dobro provela i kako ona na negativnu reakciju publike nije mogla utjecati.

Bivša manekenka i bivša McCartneyeva supruga, svjesna da je nakon razvoda od "britanskog nacionalnog blaga" mrzi cijela zemlja, nije bila posebno iznenađena hladnim dočekom koji su joj priredili Amerikanci.

Iako je nedavno najavila definitivno preseljenje s kćeri Beom u Francusku, gdje se nada "da će s vremenom utonuti u anonimnost", danas su to samo, čini se, puste priče nedavno je golišavim fotografijama pokušala zadržati pozornost Britanije.

Mills je 1999. godine pozirala gola za dobrotvorne svrhe u sklopu kampanje za razminiravanje diljem svijeta, a kako je razvod od McCartneya već tada bio u završnoj fazi, više nije bilo razloga da mračne tajne iz prošlosti drži skrivene u ormaru.