Vozač Formule 1 je ljubomoran
0

Hamilton ne želi da Nicole sarađuje sa Simonom Cowellom

Klix.ba
Nicole Scherzinger je jedna od najfotografiranijih žena na svijetu, pa bi trebala biti svjesna da postoji mogućnost da je svakog momenta neko snimi. Međutim, ova ljepotica kao da namjerno izaziva vraga.

Tako je tokom posljednje večere sa prijateljicama obukla oskudnu haljinicu koja jedva da je pokrila njene grudi, a mimo toga moglo se očekivati da svakog momenta sklizne sa njenog tijela.

Nicole (33) je snimljena na Beverly Hillsu jučer dok je večerala sa prijateljima u restoranu Bouchon Bistro. Bila je u bijeloj haljnici za koju se u medijima već govori kako nije nimalo prikladna za takvo okruženje. Kratka haljnica istovremeno otkriva savršene noge lijepe Nicole, međutim zamjerili su joj na frizuri. Kosu je ljepotica ovog puta samo pokupila u punđu i nije se baš potrudila.

Međutim, ima Nicole i većih problema od toga što je jednom napravila modni promašaj. Ova članica žirija u TV emisiji X Factor će izgleda morati odlučiti između svoje ljubavi Lewisa Hamiltona i angažmana u ovom popularnom TV showu.

Kako je za Daily Mail rekao neimenovani izvor, Lewis je svojoj ljepšoj polovini vrlo jasno rekao da ne bi volio da ona više sarađuje sa Simonom Cowellom, britanskim muzičkim mogulom i šefom žirija X Factora.

Navodno je vozaču Formule 1 zasmetalo to što se Simon ponaša isuviše slobodno prema Nicole. Međutim, drugi izvor blizak showu je rekao kako se Simon uvijek ponašao opušteno u društvu svoje kolegice i oduvijek joj je komplimentirao, ali se međusobno poštuju pa Lewis ne treba biti zabrinut.

U međuvremenu je obznanjeno kako bi Nicole trebala dobiti ulogu Marije Magdalene u britanskoj turneji mjuzikla Isus Krist Superstar.