Uz pomoć strogog režima treniranja
0

Gwyneth Paltrow uspjela poboljšati seksualni život

Klix.ba
Američka glumica Gwyneth Paltrow je uspjela poboljšati svoj seksualni život zahvaljujući strogom trening režimu koji joj je preporučila poznata fitnes instruktorica Tracy Anderson.

Četrdesetogodišnja glumica je potražila pomoć od instruktorice nakon rođenja sina Mosesa 2006. godine. Kako je rekla Paltrow, zahvaljujući njenom režimu je vraćena iskra u spavaću sobu koju dijeli sa mužem Chrisom Martinom.

Govoreći o tim fitnes metodama, Paltrow je za magazin Redbook rekla: "Napravila je čuda u mom životu. Te metode su popravile moje samopouzdanje, moj seksualni život i sve ostalo."

Anderson, koja je pomagala i pjevačici Madonni, je dodala: "Kada se osjećate dobro, tada imate i više samopouzdanja. Tada vas nije strah da eksperimentišete tokom seksa."

Paltrow, koja je u septembru napunila 40 godina, je također izjavila da je sretna što je konačno prošla i te godine.

"Tog jutra su me probudila moja djeca i muž sa poklonima. To mi je bila najbolja sedmica u životu. Jako sam sretna što imam 40 godina sada kada sam sa druge strane tog broja. Moram priznati da nije bilo ugodno iščekivati taj dan. Mislim da niko do 40. godine ne treba donositi velike životne odluke. Tek tada se sve smiruje i tek tada sve vidite jasno", rekla je Paltrow.