Glumac se izvinio zbog ponašanja
0

Grantu doživotno zabranjeno gostovanje u Daily Showu

Klix.ba
Hugh Grant
Hugh Grant
Prošle sedmice je u New Jerseyu organizovana manifestacija za prikupljanje finansijskih sredstava za filmski festival u Montclairu. Jedna od glavnih tačaka programa je bila i otvorena doskusija između političkih satiričara i komičara Johna Stewarta i Stephena Colberta.

Stewart, koji je voditelj popularnog televizijskog šoua "Daily Show", se tokom razgovora prisjetio najgoreg gosta kojeg je ikada imao u svojoj emisiji. Taj gost je bio britanski glumac Hugh Grant.

"Omalovažavao je sve oko sebe. Bio je jako iritantan i pretenciozan. Bio je najgori, a ugostili smo i neke diktatore u toj emisiji", rekao je Stewart.

Pored toga što je Granta nazvao najgorim gostom ikada, Stewart je rekao i da više nikada ne bi dopustio tom glumcu da bude gost u njegovoj emisiji.

Grant je u emisiji gostovao 2009. godine kako bi promovisao svoj film "Did You Hear About the Morgans".

Međutim, nekoliko dana nakon Stewartove izjave, Hugh Grant je rekao da je u potpunosti zaslužio takav tretman od ovog voditelja i izvinio se za svoje ponašanje tokom gostovanja.

"Moje ponašanje je bilo neprimjereno. To je neoprostivo. John Stewart ima svako pravo da tako govori o meni", napisao je Grant na svom Twitteru.