Catherine Zeta Jones
0

Glumica koja dobija 8.000 dolara za sekundu rada

Sarajevo-x.com
Glumica Catherine Zeta Jones upisala se u knjigu nevjerovatnih glumačkih honorara nakon što je za samo sekundu svog rada dobila svotu od 8.735 američkih dolara, pišu kineski mediji.

Lijepa velška glumica Catherine Zeta Jones zaradila je jedan i pol milion dolara za televizijsku reklamu za šampon kozmetičke kuće Lux koja traje samo sedam minuta.

Reklama je napravljena po uzoru na špijunske filmove gdje Zeta Jones glumi kradljivicu eliksira mladosti za kojeg se ispostavi da je novi Luxov šampon.

Ova reklama snimljena je samo za područje Kine i Japana, te neće biti prikazivana u televizijskim programima medijskih kuća iz ostatka svijeta.

Inače, Catherine je nedavno priznala da je za njenu ljepotu najviše zaslužna prirodna kozmetika kao što je med, pivo te jabuke i jagode koje koristi u maskama za lice i kosu.

'Privatno ne izgledam baš tako zanosno. Svjetla i kamere mogu učiniti čuda, te stvari prikazati mnogo ljepšima nego što one stvarno jesu', iskreno je izjavila Oskarovka.

Catherine Zeta Jones (40) 2000. godine se udala za američkog glumca Michaela Douglasa koji je od nje stariji 25 godina. Par ima dvoje djece, devetogodišnjeg Dylana i šestogodišnju Carys.