Saznao za aferu s bratom
0

Giggsov brat ostavio nevjernu suprugu

Sarajevo-x.com
Natasha i Rhordi Giggs
Natasha i Rhordi Giggs
Brat nogometaša Ryana Giggsa, Rhodri, napustio je svoju suprugu Natashu nakon što je saznao za njenu aferu sa poznatim fudbalerom.

Rhodri (34) shrvan je zbog saznanja o osmogodišnjoj vezi njegove supruge i brata i najavio je rastavu.

Neimenovani izvor je za The Sun kazao: "Rhodri je uništen i ne može da vjeruje koliko su ga njih dvoje ponizili".

Sam Rhodri je kazao: "Znam da smo Ryan i ja imali uspone i padove, ali ovo je nešto najgore." Dodao je da je sumnjao kako se nešto dešava između Natashe i Ryana, ali nikad nije pomislio na ljubavnu vezu.

Dvadesetosmogodišnja Natasha i zvijezda Manchester Uniteda navodno su svoju vezu započeli prije nego što se ona upoznala s Rhodrijem.

Nakon što je saznala za aferu Giggsa i bivše učesnice reality showa Big Brother, Imogen Thomas, Natasha je kazala da je to pokrenulo da ispriča svoju priču.

"Kada sam saznala da je imao i aferu sa Imogen Thomas, bila sam povrijeđena", poručila je preko prijatelja. "Znam da ovo zvuči čudno, ali on nije samo varao svoju suprugu Stacey, varao je i mene. Naša veze je za njega bila samo seks".

Agentica za nekretnine kazala je da je bila samohrana majka kada je u baru u Manchesteru u martu 2003. godine upoznala Giggsa, u vrijeme kada je Stacey, njegova tadašnja zaručnica, bila trudna sa prvim djetetom. Par je imao kratku vezu i, nakon što su prekinuli, Natasha je počela vezu sa Rhodrijem, koji im se pridružio te večeri u klubu.

Giggsa nije zaustavilo da nastavi vezu i nakon što se Natasha zaručila i zatrudnila.

Natasha je rodila u avgustu 2006. a Stacey dva mjeseca kasnije.

"Dan nakon što mu se sin rodio, našli smo se i imali seks", navode novine Natashinu izjavu. "Stacey je tada još uvijek bila u bolnici".

Natasha je za zvijezdu Uniteda, koji ima platu od 80.000 funti sedmično, kazala da je velika cicija, jer su se uglavnom nalazili u praznim stanovima koje je ona prodavala i ostavljao je njoj da plati račune za piće i hotelske sobe.

Giggs je prije posljednjih optužbi otišao na odmor sa suprugom i djecom. Njegova majka odbila je dati komentar na ova dešavanja.