Novi detalji
0

Giggsa je rođeni brat htio ubiti palicom

Totalsport
Ne smiruje se seksualna afera usred koje se našao proslavljeni velški nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs. Ostrvski dnevnik Mirror tvrdi da ga ja njegova nezasitna požuda umalo koštala glave.

Za Mirror je neimenovani izvor ispričao da je prije mnogo godina, dok još nije upoznao sadašnju suprugu Stacey, s kojom ima dvoje djece od osam i pet godina, Giggs svom tri godine mlađem bratu Rhodriju tajno preoteo djevojku i odveo je u krevet, zbog čega je ovaj poludio. Rhodri je navodno uzeo u ruke palicu i njom krenuo prema Ryanu.

"Bio je izgubio razum. Situacija se otad primirila, no u tom je trenutku sve moglo završiti uistinu ružno i tragično", ispričao je izvor za Mirror.

Situacija podsjeća na najnoviji skandal koji je izašao na vidjelo britanske javnosti: slavnog veterana Manchester Uniteda, koji je godinama gradio imidž savršenoga porodičnog čovjeka, Rhodri je optužio za izdaju nakon što mu je supruga Natasha priznala – što je kasnije napravila i u javnoj izjavi za medije – da ga dugih osam godina vara s Ryanom.

Devastirani Rhodri, piše također Mirror, proveo je 2002. godine devet mjeseci u zatvoru nakon što je muškarca u jednome mančesterskom noćnom klubu napao pivskom bocom.

Sve je po zlu za Velšanina krenulo nakon što je postalo očigledno da je prevario suprugu s bivšom velškom misicom, 29-godišnjom Imogen Thomas. Dogodilo se to krajem maja, neposredno prije finalne utakmice Lige prvaka, kada je sud odbio Giggsov zahtjev za zabranom objavljivanja fotografija koje su dokazivale njegovu bračnu nevjeru.

Engleski mediji pišu da se Giggs s porodicom povukao na odmor u daleku egzotičnu državicu kako bi se sakrio od skandala. Svoj će brak, kako stvari stoje, svejedno teško spasiti.

Jednako će teško spasiti i imidž sportskoga i javnog idola, a time i vrijedne sponzorske ugovore koje ima.

Ostaje za vidjeti kako će se sve reflektirati na nastavak njegove nogometne karijere.