U potrazi za muškarcem iz snova
0

Geri Halliwell: Nadam se da me u ljubavi čeka završetak iz bajke

Klix.ba
Geri Halliwell
Geri Halliwell
Geri Halliwell nije bilo lako ovih godina kada je u pitanju ljubav. Imala je mnogo veza, ali nijedan muškarac nije bio onaj iz njenih snova.

Kada su je novinari pitali da li nakon svih propalih veza i dalje vjeruje u ljubav sa sretnim krajem, ova atraktivna pjevačica je odgovorila:

"To je vrlo zanimljivo pitanje. Želim da vjerujem kako me negdje nekad čeka kraj kao iz bajke. I dalje vejrujem u veze i brak. Nadam se da ću vam tačan odgovor dati kada budem imala 90 godina".

Geri ima šestogodišnju kćerku Bluebell iz veze sa filmskim producentom Sachaom Gervasijem. Nakon njega, zabavljala se sa biznismenom Henryjem Beckwithom tri godine, a u septembru je bila kratko sa komičarom Russellom Brandom.

No, kako je ova Ginger Spice izjavila, muškarci trenutno nisu njen priroritet. Glavni cilj je povratak Spice Girls u punom sjaju.

"Vjerujem 100 posto da ćemo imati još mnogo nastupa. Osjećam se odlično kada nastupam sa djevojkama i presretna sam što se sve ovo ponovo dešava", rekla je Geri o velikom povratku nekada najpopularnijeg ženskog benda Spice Girls na muzičku scenu.