Showbiz
0

George Michael: Ovisan sam o drogama i seksu

Sarajevo-x.com
George Michael
George Michael
Dobro je biti velika zvijezda. Možete izjaviti svašta, a da ne snosite posljedice za to. Uzmimo za primjer Georgea Michaela. Obožava droge, plaćati za seks, nuditi svoje seksualne usluge i uopšte mu ne smeta kada ga to stavi na naslovnu stranicu tabloida.

Britanska pop zvijezda, George Michael, priznao je svoju ovisnost o lijekovima na recept. U intervjuu za ITV, pjevač je izjavio da uzima jedne lijekove kako bi se borio sa nuspojavama drugih lijekova i tako u nedogled.

Ipak, Michael ne smatra da je prekršio zakon, nego da je jednostavno napravio glupost. Pričao je i o marihuani, omiljenoj drogi.

"Da sada sjedimo ovdje sa bilo kojim doktorom ili policajcem, svaki od njih bi vam rekao da su alkoholičari umjesto o alkoholu, ovisni o marihuani, ovaj svijet bi bio mnogo ljepši. Ono što želim da kažem jeste da ne postoji ni jedan slučaj da se neko napušio i poslije toga premlatio svoju ženu".

Kada je upitan da prokomentariše seks aferu koja mu se desila prošlog ljeta, kada je bio redovno viđan na mjestima gdje se traži i nudi samo seks.

"Biti u novinama, nije uopšte loše. Vjerujte mi, mislim da je seks dovoljno dobar razlog da neko bude u novinama", rekao je George za ITV.