Seth Rogen se boji smaka svijeta
0

"George Lucas ima letjelicu kojom će on i Spielberg pobjeći"

Sarajevo-x.com
Seth Rogen (Foto: Bangshowbiz)
Seth Rogen (Foto: Bangshowbiz)
Glumac Seth Rogen veoma ozbiljno je shvatio slavnog reditelja Georgea Lucasa koji vjeruje da će se smak svijeta desiti 2012. godine.

Reditelj film "Ratovi zvijezda", George Lucas, prije izvjesnog vremena pričao je Sethu Rogenu i Stevenu Spielbergu kako je uvjeren da će se smak svijeta desiti 2012. godine, kada završava kalendar Maja.

Taj razgovor veoma je zabrinuo Rogena.

"Lucas je sjedio i 25 minuta pričao o smaku svijeta. Govorio je o nekim tektonskim pločama, dok je Spielberg kolutao očima i izvinjavao se jer "njegov prijatelj neće da ušuti", ispričao je za The Sun glumac koji glumi u Lucasovom filmu "Green Hornet".

Kako je kazao Rogen, isprva je mislio da se reditelj šali, no onda je shvatio da je Lucas veoma ozbiljan.

"Kada sam vidio da on o tome ozbiljno govori, pitao sam ga da li on kao George Lucas, koji ozbiljno smatra da će uskoro se desiti kraj svijeta, ima već sagrađen svemirski brod. I pitao sam ga mogu li i ja s njim", ispričao je uplašeni Rogen.

Lucas je, navodno, odgovorio da nema nikakav svemirski brod, no Rogen ističe kako mu ne vjeruje.

"Nema sumnje da on nešto ima u garaži i da je sve spremno samo da poleti. No, to je letjelica samo za njega i Spielberga dok ću ja umrijeti sa ostalim smrtnicima", kazao je Rogen.