Showbiz
0

George Clooney ponovo samac

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Poznati hollywoodski zavodnik George Clooney okončao je svoju jednogodišnju vezu sa ljepuškastom Sarah Larson, otkrio je izvor blizak paru za američki magazin People.

Par se prvi put upoznao prije čak četiri godine u Las Vegasu, gdje je nekadašnja pobjednica reality TV showa "Fear Factor" Sarah Larson radila kao konobarica u Whiskey Baru. Ljubavne iskre su se pojavile tek kada su se, u junu 2007. godine, sreli po drugi put, ponovo u Las Vegasu.

Larson (29) i Clooney (47) prvi put su se kao ljubavni par u javnosti zajedno pojavili u septembru prošle godine tokom održavanja filmskih festivala u Veneciji i francuskom gradu Deauvilleu. Krajem istog mjeseca doživjeli su saobraćajnu nesreću na Clooneyjevom motoru.

Zanosna Larson je, početkom ove godine, bila pratilja slavnog glumca na dodjeli Oscara, što je bio prvi put da se George Clooney na ovakvom prestižnom filmskom događaju pojavi u društvu svoje djevojke.

Iako su postojale špekulacije o tome kako Clooney ne želi više biti neženja, filmska zvijezda je, prošlog mjeseca u Italiji, javnosti jasno dala do znanja kako ne namjerava Sarah Larson odvesti pred oltar.

Georgea Clooney ćemo imati priliku, zajedno sa Bradom Pittom, gledati u novom filmskom ostvarenju braće Coen "Burn After Reading", ali tek u septembru.