Showbiz
0

George Clooney je ponovo slobodan, a Stacy "puna kao brod"

Klix.ba
George Clooney i Stacy Keibler su već odavno okončali vezu, ali je ta informacija potvrđena krajem prošle sedmice.

U javnost isplivavaju novi detalji prekida, ali i informacije koliko je Stacy zaradila zahvaljujući toj vezi. Ova lijepa 33-godišnjakinja ranije je bila profesionalna hrvačica, ali i povremeno voditeljica na TV stanicama. Međutim, postala je preko noći planetarno poznata i popularna upravo zahvaljujući vezi sa 52-godišnjim holivudskim zavodnikom.

Tabloidi procjenjuju da je Stacy ta veza donijela vrtoglavih 10 miliona dolara. Stvari su vrlo jednostavne. Budući da je bila u vezi sa tako poznatim čovjekom, polako su i njoj počele pristizati marketinške ponude i ugovori, tu su modni dizajneri koji su joj plaćali da nosi njihovu odjeću, te mnoge druge pogodnosti koje je dobila zahvaljujući romansi.

Neki pak tvrde da ova cifra od 10 miliona ustvari dolazi u njen džep na posve drugačiji način. Naime, postoje tvrdnje da je ona taj iznos dobila direktno od Clooneyja kako bi čuvala tajne o njihovoj vezi i načinu na koji su prekinuli.

Clooney se već neko vrijeme nalazi u Evropi gdje snima film, a ona radi na svojoj TV emisiji u Los Angelesu, tako da su mjesecima razdvojeni. Udaljenost je bila okidač za prekid veze. Navodno su o svemu razgovarali i složili se da je razlaz najbolja opcija, a potom je George ponovo nazvao i kazao joj da se iseli iz njegovog doma.

Tabloidi spominju i to kako je ona htjela djecu, ali da je George to odlučno odbio, kao i u svojim ranijim vezama. Kako god bilo, George je ponovo slobodan, no da li je još uvijek najpoželjniji nežanja, to je već stvar ukusa.