Nakon napada iz publike
0

Gallagher se oporavlja uz Seinfelda

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Gitarista grupe Oasis, Noel Gallagher izjavio je da se nakon napada iz publike oporavlja gledajući epizode američke humorističke serije Seinfeld.

Prošlog vikenda ovog muzičara je na snimanju u Torontu jedan od članova publike koji se popeo na scenu gurnuo, nakon čega je gitarista završio u bolnici. Zbog ovog incidenta bend je bio prinuđen da otkaže neke od planiranih nastupa dok se tekstopisac Gallagher ne oporavi.

Na svom blogu on je tim povodom napisao da će ponovo otići u bolnicu na terapiju te da vrijeme provodi gledajući epizode Seinfelda i američki fudbal, što se, kako ističe, mnogo ne razlikuje od onoga što inače radi kad je kod kuće.

"Izvinjenja za otkazivanje nastupa u Londonu (kanadskom). Za to možete zahvaliti svom sunarodnjaku iz Toronta. Ipak, mi ćemo se vratiti. Vjerovatno u decembru," napisao je Noel.

U još nekim postovima našalio se na račun napadača Daniela Sullivana rekavši da je on "odrastao čovjek koji ima 47 godina" i, kako navodi, u njegovu odbranu ide mogućnost da je prolazio kroz "jednu od onih kriza srednjih godina".