Bivša Lampardova zaručnica
0

'Frank je bezdušni gad!'

Totalsport
Elen Rives, bivša zaručnica nogometaša Chelseaja i engleske reprezentacije Franka Lamparda (30), povjerila je engleskom dnevniku The Mirror kako se osjeća nakon prekida njihove veze.

Lampard i Rives nedavno se prekinuli svoju sedmogodišnju vezu u kojoj su imali i dvije kćeri, a deblji je kraj izvukla 34-godišnja Španjolka, koja je nakon prekida emocionalno slomljena.

Prije nepunih se mjesec dana odselila iz njihove 8,5 miliona funti vrijedne vile u Londonu.

  • Kuća glasi na njegovo ime. Nismo bili u braku, pa nemam prava na kuću. On je tako bezdušan. Nastavio je sa životom kao da se nije ništa dogodilo i viđa druge djevojke. Poslala sam mu poruku da mi nedostaje, plakala sam mu na telefonu, ali nisam doprla do njega. Bio je potpuno bez emocija, totalno prazan. On je običan gad. Našu je kuću pretvorio u svoje momačko gnijezdo gdje dovodi djevojke, a ja sam u malom stanu s naše dvije kćerke - zaključila je potresena Rives.

Mirror s druge strane piše kako Lamparda prekid veze nije isuviše potresao, kako igra možda i najbolju sezonu u karijeri (u 50 utakmica u svim takmičenjima ima učinak od 19 golova i 11 asistencija), te da se već neko vrijeme viđa s milionaševom kćeri, 23-godišnjom Saskijom Boxford.